Babycafé

Försökte blogga från mobilen igår, men det gick ju som vanligt inte alls.
Idag blir det Babycafé för vår del, med Em & mini Em.

Jag har hunnit med en dusch nu på morgonen,
passade på medan Adde fortfarande var hemma,
så jag skulle slippa känna mig stressad i fall pluttan skulle vakna.
Och självklart vaknade hon när jag stod i duschen,
men som tur var fick pappsen henne att somna om på 2 röda.

Jaha, och här sitter jag & myser under en filt i soffan.
Har precis klämt i mig en avokado till frulle.
Blir ju mackor & kaffe på Babycafét sen,
så tisdagar behöver man inte äta någon ordentlig frukost,
bara så man håller sig till efter babysången :)

Ringde till Försäkringskassan igår ang. min sena föräldrapenning.
Jag hade ju missat det där absolut sista steget,
så dom hade inte fått in min ansökan.
Men hon jag pratade med fixade och donade,
så min ansökan skulle behandlas så fort som möjligt!
Så inom 2 arbetsdagar skulle den behandlas,
och sen betalas det ut snarast! :)
Skönt det, man får lite panik när man aldrig får några pengar!

Ska nog ta och slänga på mig lite smink idag,
så bäst att jag går och gör det innan prinsessan vaknar!
(Tror dock att jag kommer få väcka henne)

Fruktpuré är mums

Behöver jag ens nämna att Wilma sovit som en stock i natt?
Hon åt en mega-flaska vid 6 och somnade om igen, sover fortfarande!

Nämnde jag att min duktiga tjej vände sig från rygg till mage i lördags? Hon låg visserligen i soffan hos svärisarna, men hon vände sig! Och hon fick med sig armen också, som alltid annars är i vägen. Däremot har hon inte gjort om det sen dess... Och hon har ännu inte vänt sig från mage till rygg. Kanske beror på att hon aldrig ligger själv på golvet, eftersom vi har en stor, klumpig hund. Men nu har vi skaffat en grind in till vardagsrummet, så nu ska hon få ligga massor på golvet!

Wilma har nu en ny favorit-puré! Igår kväll åt hon en halv burk (stor) av den, och var helt torr efter! Hon mumsade i sig varenda liten droppe av den! Äpple & banan! Vi kör fortfarande burkar för att prova oss fram lite. Oj, vilken dålig mamma man är som inte lagar sin egen barnmat ;)

Nu längtar jag massor efter att få börja renovera vårat kök! Snällaste Moa har lovat att hon ska kakla åt oss, bara jag håller med kaffe och fikabröd! Så vi väntar på att hon ska hitta en lucka innan vi börjar riva bort det gamla kaklet. Vill inte att det ska se ut som skit i hundra år. Läängtaar! Vi har inte gjort någonting i huset förutom Wilmas rum, resten är som när vi köpte det. Så det ska bli skönt att förändra lite. :) 

Ska ta och passa på att äta lite frulle nu innan Wilmisen vaknar! 
Shopping idag!! 

Söndagsmys

Myser i soffan med hela familjen med popcorn framför Wallander. Wilma somnade strax innan 21 och ligger och snarkar i hörnet på soffan, har inte orkat flytta henne in till sovrummet än. Hon har badat ikväll och skvätt vatten i halva badrummet. Busfrö!
Var in en sväng i stan idag för att köpa plugg till nya barngrinden och fylla på blöjförrådet. Köpte nu storlek 4 på blöjorna, usch vad hon växer min lilla pluttis! Hon blir hela 5 månader på tisdag! Stoppa tiden!!
Tog en sväng på en loppis med Em, hennes storasysters barn hade loppis med klassen för dom samlade till en klassresa tror jag? Fick med 2 par strumpor (nya!) och ett stort gosedjurs-bi (som nu hänger på tork efter några varv i tvättmaskinen). Och även 2 klänningar till Wilma, som snurrar i maskinen just nu. 60 kr fattigare! ;)

I morgon ska vi in till Uppsala med Ditte & Della! Shopping och lunch står på schemat. Har spanat in en vårjacka åt Wilma på Cubus som nog kommer få följa med hem i morgon! Hoppas bara jag hinner få in mina pengar...

Nu ska jag ta och förflytta lillsnarkarn in till hennes nybäddade säng!

Fynd

Såhär fint hänger mitt "fynd" i Wilmas rum ;)


Shopping med pappsen

Jag och Wilma har shoppat loss på pappsens kort!
WILMA:
Jeans 79 kr Cubus
Cerise-rosa kofta 75 kr H&M
Ljusrosa kofta 70 kr H&M
Långärmad tröja m tryck 50 kr H&M

Massa bra rea!!

Köpte Blöjpåsar och en mugghållare till vagnen på Babyproffsen, så jag har någonstans att ställa min nya, snygga termosmugg!

Sen fick jag en nosgrimma åt Theo, eftersom han blivit så dragig.
Så nu ska vi ut och träna! Köptes på Grizzly Zoo.
Och så fyndade vi ett par brallor åt T's plutt för 30 pix på H&M!

Ikväll blir det middag hos svärisarna :)

Och helt plötsligt funkar det inte att ladda upp bilder??? Igen!!!


Tuff brud

En tuff brud visar upp kläderna hennes mamma fyndade i Arboga i tisdags!
Byxor 149 kr (reapris)
Bodie 99 kr
Dregglis 40 kr
Och sen minus 30% på det = 202 kr!


Riktig fyndardag

Var på stan igår med mamma, medan hon hade sin bil inlämnad på Novation för service. Vi gjorde en del fynd! Hittade en tröja på Dea (av alla ställen?) för 75 kr, + att mamma hade 50 kr bonus där. Så... 25 kr! Vi köpte varsin termos-kaffemugg, så vi kan springa runt med varsin latte som alla andra! ;)
Efter stan, när vi hämtat ut mammas bil, så åkte vi tillbaka till Knivsta. Gick in på Prylis och gjorde 2 fynd! En barngrind som passar öppningen till vardagsrummet för 150 kr, såg ut som ny! Och även en nätgrej från IKEA som man kan stoppa leksaker i för 15 kr!
Denna:


Idag ska vi in till stan igen, jag måste ha ny bh!
Är bara amningsbharna som passar numer,
och eftersom jag inte ammar längre känns dom rätt onödiga ;)

Puss!

BVC

Lämnade in bilen på Novation igår, för att få den lagad.
Sedan gick jag över till Moas jobb och hängde där och drack ett par koppar kaffe,
för att sedan låna hennes bil och åka fram och tillbaka till bvc.
7120 gram
66 cm
Nya sköterskan var jättetrevlig, så det här kommer nog bli bra det.
Nästa besök är läkarbesök och sexmånaderssprutan.

Fick med mig Emelie & Emma på vägen tillbaka till Uppsala!
Vi tog en sväng på IKEA - lunch & lite shopping.
Och sedan blev det godisshopping på Coop för att stilla Em's cravings ;)
Köpte lite nya skedar åt Wilma på Babyproffsen,
dom har jättebra, färgglada skedar för 10 kr/st!
Och sedan ringde dom och sa att min bil var klar,
så då gick vi och löste ut den - 1745 kr fattigare... BLÄH!

Beställde kakel till köket också när jag ändå var förbi Moas jobb!
Fotade även kaklet men har inte tid att slänga in bilderna nu.

Jag kom hem strax innan kl 21 igår efter att ha varit en sväng hos N.
Nattade Wilma på en gång, som somnade som en stock!
Och så vaknade hon inte förrän 7.30 i morse!
Vilken tjej alltså, helt jäkla otrolig!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sedan åka till stan med mammsen! :)


Sömnlös

Här ligger jag klarvaken. Vaknade och trodde det var dags att gå upp... Men tydligen inte! Mina små ögonstenar ligger och sover, allihop! Och här ligger jag vaken. Det är alldeles för varmt här! Men kan ju inte direkt öppna altandörren, då lär man bli sjuk!

Kan berätta om dagen som var. Var helt inställd på en heldag här hemma (tråååkigt), men så fick jag sms av Em som undrade om vi ville ses på en promenad, och även låta våra hundar träffas. Hon har också en Rottweiler! Självklart ville vi det!
Hundarna var så himla duktiga, men vi hade inte förväntat oss så mycket annat eftersom vi har världens snällaste vovvar! :) Theo var dock lite dragig, men han blir sån när det kommer massa nya dofter. Då ska han helt plötsligt rakt ner i diket. Väldigt drygt när man ska försöka styra en barnvagn också!

Ställde mig och rullade köttbullar och kokade potatis när jag kom hem från Em. Jag måste bara säga det att jag är grym på att göra goda köttbullar. Och dom blir fina också! Adde sa igår att "hade jag inte vetat bättre hade jag trott dem var köpta". Då har man lyckats med runda köttbullar ;)

Var sedan iväg och satte upp en fondvägg hos fröken N igår kväll. Grymt snygg! När jag kom hem försökte A natta Wilma, men det är visst bara mammsen som duger riktigt bra. Så fick ta henne, och då somnade hon direkt efter lite mys och bus (hade saknat tokfian!).

Jaha och nu ligger jag här. Ska upp om 3 timmar, för jag ska lämna in bilen på verkstad för en liten koll runt 7-tiden. Så blir billös i några timmar. Dom visste nämligen inte när dom skulle ha tid att titta på den... Moa var i alla fall så snäll att jag får låna hennes bil idag! Hon jobbar precis bredvid där jag ska lämna in bilen, och hon jobbar ändå 7-18, så hon behöver den inte på dagen. Vilken räddare!
Ska nämligen på BVC vid 10.30. Sista drop-in tiden med vår sköterska, sen slutar hon och vi får en ny tant. Tråkigt då vi kom riktigt bra överens med henne... Men den andra är säkert också bra! Dom skulle gå dubbelt nu sista veckan så ska passa på att träffa den nya också. För nästa gång vi ska träffa henne är det sprutdags! Och det är tillräckligt läskigt!

Nej ni nu ska jag försöka sova igen, får se hur det går... Just nu svamlar jag bara på... ;) natti!


Brum brum

Ja, alltså den riktiga anledningen till att jag var uppe så tidigt igår var då inte riktigt att jag inte kunde sova... Det var för att jag & Wilmis skulle ut på äventyr ända till Arboga, för att "överraska" Tessan som fyllde år (hon hade tydligen redan räknat ut att jag skulle dyka upp!). Men eftersom hon läser min blogg i mellanåt så kunde jag ju inte skriva det.

Vi gav oss iväg vid 8-tiden, och gjorde första stoppet för att tanka bilen på Statoil, och andra stoppet på Coop för att köpa massor med spolarvätska och lite färdkost! Hittade även en filt där för 20 kr som Wilma fick till sin vagn! Sen styrde vi mot Arboga. Wilma somnade efter ca 15 min. Sen sov hon hela vägen! Skönt! Hon är ändå inte mycket till sällskap ;) Haha! <3
Vart kaffe & kakor när vi kom fram. Sedan en promenad runt i Arboga. Fyndade lite kläder åt Wilma. Rea på rean var det, så fick ett par jeans, en bodie och en "dregglis" för 202 kr! Ska väl nämna också att det var märket "Name it", så förstår ni hur billigt det var! Blev även en sväng på Dollar Store, där jag kom ut med en kasse med prylar också. Tryckte i oss varsitt Donken-mål också. Onyttiga klubben!
Sen vart den en kopp kaffe innan jag & Wilma åter igen satte oss i bilen och rullade hemåt. Hon sov hela vägen hem också. Duktiga tjejen! Bara jag som haaatar att köra bil när det är mörkt? Blä, och 1½ timme i mörker var inte så kul, så nästa gång åker jag på en helg så Adde också kan följa med! :)

Nu är det en tjej som skriker efter uppmärksamhet från sin gåstol, så ni får väl bilder en annan gång! ;)

Ännu en helnatt

22-6.45 och nu har hon somnat om igen efter lite käk! Helt fantastiskt skönt, och i natt har även jag kunnat sova. En gång vaknade hon och ville ha nappen som hon tappat, men sen har vi båda sovit som stockar! Jag njuter varje sekund av dessa nätter, man vet aldrig när det vänder! (Hoppas på aldrig!)

Jaha, vad gör jag vaken såhär tidigt då? Jag var så pigg så kunde inte sova mer. Så nu dricker jag kaffe (otippat!) framför Nyhetsmorgon (otippat!). Vilket varierande liv man lever ;)

Vad supermysigt i Sigtuna igår. Vi var alla jättehungriga när vi kom dit, så vi började med en lååång lunch. Det blev en bakpotatis med skagen för min del - sååå himla god, godaste jag ätit tror jag! Och på det blev det en varsin latte. Och så skulle småtjejerna ha mat på det med. Så vi satt nog i nästan 3 timmar, tills vi tillslut tog oss iväg på en mysig promenad på strandpromenaden när alla tjejer hade somnat.

Har nog inga planer alls resten av veckan, vad jag kan komma ihåg, så om någon vill hitta på något så är det bara att skrika till! :)

Vår helg

I fredags var vi på Monopol-kväll hos Addes kusin och hennes sambo. Även hennes bror med sambo kom över och spelade. Riktigt skoj faktiskt, var väl ungefär hundra år sedan man spelade Monopol. När det bara var jag & Ullis kvar så gav vi upp, och Ullis vann för hon hade mest pengar kvar. Haha!

I lördags var vi hos mamma & Mange på middag, och även Addes föräldrar var ditbjudna. Riktigt trevlig kväll. Det bjöds på någon skagenröra-historia till förrätt (god!), ankbröst och hasselbackspotatis med hemgjord beasås till huvudrätt och en citron-maräng-kaka till efterrätt! Vilken lyx va! ;)

Igår var jag iväg och hjälpte N igen, Adde var och spelade Paint-ball och Wilmis fick vara hos sin farmor & farfar en stund. Lillskruttan är så duktig även när hon inte är med oss! Alltid lika pigg och glad!

På kvällen skulle det grillas med Emelie, Johan & Emma. Var in på Coop och handlade, och efter det åkte jag förbi Jackie och drack kaffe och snackade skit och hämtade lite grejer, medan de andra åkte hem till dem och började med maten. Kom dit lagom tills att maten stod på bordet, hehe. Vart inte så länge där, för klockan var jättemycket.

Och nu måste jag nog börja göra mig i klar!
Har inte ens något att ha på mig, i vanlig ordning!

Allt tar så mycket längre tid med barn, skötväskan ska packas i ordning inför varje utflykt, vagnen ska packas i ordning, bilstolen ska fram, Wilma ska kläs på efter väder, extra overall ska med, vatten ska kokas till termosen... Det går numer på rutin, men det är alltid något som man glömmer. :P

Bäst att sätta fart! Måste börja packa bilen om 1 timme!

Skitnatt

Fan vad dåligt jag sovit i natt! Wilma, hon somnade vid 23, vi var borta på middag igår kväll och kom hem sent så det var förståligt! Men kom hem, då låg en av Theos benbitar i min säng, och även huuur mycket småflisor som helst som var supervassa! Har försökt sopa ur sängen en miljard gånger i natt, men inte fått bort allt. Så det har stickts på heela kroppen! Dessutom hade Theo ett stort ben på golvet som han har gnagt på halva natten, tills jag ledsnade och tog bort det. Tur att min ängel har sovit i alla fall. Hon vaknade inte förrän vid 6.30 och åt, somnade om och sover fortfarande! :)

Idag ska mammagruppen till Sigtuna. Vi ska luncha och snacka massa goja! Tyvärr var det en som var tvungen att hoppa det pga lite bvc-besök, så vi blir bara 3. Men det blir nog skoj ändå, om vädret håller i sig! :) Det är svårt att tajma in ett datum som alla kan, vi har nog bara lyckats en gång!

Väldigt seg är min morgon idag. Hade tänkt gå upp tidigt, men eftersom jag sovit så dåligt så tog jag "sovmorgon". Har inte ens fått i mig morgonkaffet än. Har ett stooort glas med kaffe står här. Idag fick det bli "strong" i stället för "normal" (har 3 lägen på kaffemaskinen).
Nej, ska nog inte klaga, men det är ju typiskt att det ska vara något annat som stör nattsömnen när prinsessan faktiskt sover! Och faktiskt, för att skryta lite, så har hon senaste nätterna sovit ca 22-07 - mat - somna om till runt 9 tiden! Alltså borde hon vakna snart!

Ska sörpla i mig mitt kaffe nu, ha en fin måndag! <3

Total makeover

Ja, igår var vi in till stan, jag & Wilmisen. Träffade Moa på hennes jobb, kakelaffärn Höganäs. Spanade runt lite, bara på skoj. Hade tänkt att jag skulle ha ett billigt, vitt kakel till köket. Ni såg ju bilden i förra inlägget - gräsligt fult, blått kakel!! Men så började idéerna flöda. Mms:ade Adde några kakelförslag, och sen kom han också in till stan och tittade. Tillslut så stod vi där med ordern i handen! Svart och vitt med mönster och sånt! ;)

Sen var vi ju då tvungna att åka över till Flügger också, för väggarna måste få lite ny färg. Så nu har vi bestämt oss för en färg till väggarna också. Det kommer bli så gaaalet snyggt alltså! Och med alla våra "proffs"-rabatter så blir det inte så mycket pengar att snacka om heller!

Just det ja, sen ska nog luckorna få sig en omgång också! Dom behöver verkligen fräschas upp lite, med lite ny  färg och spackel och sånt. Längtar verkligen tills vi börjar!

Ja, det som började med en ny spis........


Så här jobbigt var det att kolla kakel med morsan!


Spisen

Nya, fina spisen! :)
Adde ska fixa till skåpet på sidan idag ;)

God morgon världen

Har precis matat lillan som somnade om igen med flarran i munnen! Ska väl passa på att gå upp och dricka lite kaffe. Hon har börjat sova lite sämre igen, men jag är nöjd ändå! I natt sov hon ca 22 (A nattade) till 2.20 då hon ville äta, sen sov hon till 8, åt och somnade om. Helt okej, men hade nästan hoppats på helnätter nu :P

Idag SKA vi in till stan. Ska först förbi och hämta mina grejer hos J, för ikväll blir det till att jobba i fatt lite hos N. Sen ska vi förmodligen träffa Moa (som är ledig) och kika på lite kakel och sånt!
Adde trodde att han skulle sluta tidigt idag, han skulle väl typ bara tvätta sin maskin så hade han inte så mycket mer sen... Så om han kommer hem tidigt sticker jag till N när de fortfarande är ljust ute! :)

Nä, passa på med kaffe innan snuttan vaknar var det ja!

Have a nice Thursday!


Tävling

¨
Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Hjärtat mitt.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen,
som hålls av Anna/Vyssanlull.se! :)

Wilma hjärtar blåbärsgröt

Eftersom blogg.se's app krånglar med bilduppladdning,
så kommer det lite gamla bilder här!


Vårt besök på Sandras jobb på Arlanda:


2012-01-12


Mild havregröt blandat med blåbärspuré!
En riktig hit!


2012-01-14

Sjukling

Känner mig inte alls på topp idag, men är lite bättre än när jag var upp tidigare i morse. Då var jag helt död. Tog en alvedon och la mig och sov igen. Tur att mitt lilla sockergryn inte var bang på att sova lite extra i morse, vi sov till 9.30! :) Nu är det lite bättre, men är tjock i näsan och har fortfarande lite ont i halsen. Ska ta och göra i ordning en stooor kopp te!

Blir inget stan idag, ska vara hemma och verkligen försöka bli friskare så jag kan göra klart det jag håller på med borta hos min bekanta som jag fick spisen av! Känns som att det har prio 1 just nu, (ja alltså om man inte räknar med Wilma), för det får gå före allt roligt för att hon är så snäll! :)

Tror vi ska ta oss ut i alla fall på en kortare, lugnare promenad, det mår man alltid bättre utav. Dessutom är Theo inte så rolig att ha o göra med när han inte får komma ut.

Nej ni, soffmys ska vi ha hela dagen! :)


Fin dag

Dagen började som sagt strålande, skrutt vaknade väl strax efter 7 och sög i sig en flarra och somnade sedan om igen. Så jag satt och njöt av min frukost i lugn och ro - äggröra & kaffe!
Wilma vaknade lagom till jag behövde klä henne för äventyr, strax efter 8. Sedan begav vi oss iväg mot Emelie & Emma, hämtade upp dem och for ner på Babycafét! Riktigt mysigt var det idag, och kul att se hur mycket alla växt under julen! :) var även några nya där.
Efter cafét åkte vi hem till Em & Em igen för långis! Hämtade upp en av mammorna från cafét på vägen också, som vi lärde känna idag! :)

Sen bestämde jag & Emelie att vi var värda pizza till middag, så vi har dragit iväg våra karlar på pizzamiddag i Uppsala. Sitter nu i bilen på väg hem igen.

Börjar få jätteont i halsen, både jag & Adde. Hoppas inte det är något! Har verkligen inte tid för det nu!!

I morgon funderar vi på att ta en sväng till stan, åka förbi M's nya jobb och ta en kaffe och kolla läget. Sen vete tusan? Vi kanske går en sväng på Ikea också :p

Ha en bra kväll, jag ska bädda ner mig i soffan med en stor kopp te!


Mer sömn åt mig

Ligger just nu och väntar på att min trollunge ska vakna. Japp, hon har sovit hela natten! Hon var lite bökig igår kväll och ville inte riktigt somna, men strax efter tio någon gång. Alltså över 8 timmar sen! Tror att hon vaknar när som helst faktiskt.

Fick hem vår nya spis igår, och bi har provkört den. Den är asnajs hittills! Finns till o med inbyggd köttermometer! (ja det är något som används flitigt i detta hus!). Den var lite för bred, så det blir ut och leta nytt köksskåp. Eller kanske bara bygga ett där, vi får se. Vi har i alla fall en ny spis!

Idag ska vi ner på Babycafé, vi ska åka om ca 1,5 timme för vi ska hämta upp Em & mini Em på vägen! <3 ska bli mysigt med lite Babycafé, känns som det var hundra år sedan man var där!

Ha en mysig tisdag allihop!


Tävling


Jag är med och tävlar om detta fina halsband hos Anna.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)

Temys

Lillsnuttan vaknade 6.15, inte ens arg var hon. Hon gnällde lite grann, böt blöja på henne, gav henne mat (ersättning) och så somnade hon om 6.30. Och hon sover än! Har bestämt mig nu för att det är slut med amningen. Hon blir inte nöjd längre, jag tror det är pga den hon sover dåligt. Brukar amma henne det sista innan hon somnar, och sen vaknar hon typ hundraåtta gånger. Igår fick hon flaska, visserligen med upptinad bröstmjölk, men mjölken var väl bättre förut, och hon har sovit som en stock! Tror vi alla mår bättre av att hon går på enbart ersättning. För börjar hon sova så här bra, då kommer jag vara världens gladaste mamma! ;D

Nu sitter jag med en kopp te (faktiskt!) och myser i soffan. Mitt favoritte - Kalkstensdrömmar - från Gotland! Det luktar verkligen sommar för mig. Det serveras alltid detta te hos A's mormor & man på morgonen, i deras kalkstenshus på Gotland. Lääängtar till sommaren så vi kan åka dit!! :)

Såg att det hade snöat, konstigt att ingen skrivit om det på Facebook, annars brukar det ju vara vääärsta hysterin så fort det kommer några flingor... Så jag vart förvånad när jag klev upp, för jag kollade FB i mobilen innan! Bilen var ju för sjutton vit! Haha! Och det var inga spår efter Addes bil, så det måste snöat efter att han åkte 5.30.

Ska dra med mig mina hjärtan på promenad idag. Ska bara vänta tills det blir plogat och sandat, bonden borde ge sig ut när som helst. :)

Såg nu att babyvakten lyser rött, dags att leta fram nya batterier..

Duktig tjej

Mina fina lilla dotter ligger i sin säng och sussar. Fortfarande. Hon somnade i min famn igår kväll, strax innan 22. Hon har inte ens vaknat och tappat nappen, för den har hon sovit utan hela natten! Det ni! Min duktiga, fina tjej!
Vad jag gör vaken då är en bättre fråga, men jag har väl helt enkelt fått tillräckligt med sömn nu? Jag ska faktiskt ta och somna om, man vet aldrig när fröken behagar vakna. Man måste passa på att sova när man väl får det ;)
Ska hämta spisen i eftermiddag, och så ska jag bredspackla hennes hall en sväng till så hon kan måla där sen.

Hoppas ni andra sover gott! Nattinatt igen!


Ny spis

Vi ska få en ny spis! Tjoho! Jäklar så underbart!
Den vi har nu... Ja, den är inge kul alls. För det första finns det inte ens varmluftfunktion. Lampan i är trasig (går iofs att byta, vem orkar?). Barnspärren är paj. Lampan som visar att den är på är borta. Lampan som lyser innan ugnen är tillräckligt varm har ramlat in i ugnen på nå vänster, så man får kika genom ett hål. Glaset blir varmt. Ah, ni förstår vad jag menar?
Den här "nya" däremot, den har typ allt. Den är dessutom snygg. Den var inte speciellt gammal, och den är väldigt välvårdad, den såg sprillans ut! Dessutom blir inte glaset så jättevarmt på denna. Och det finns barnlås på spisrattarna. Får förmodligen hem den i morgon :)
Håller på och hjälper en bekant med hennes lägenhet lite grann, och då ska jag få den här spisen av henne! Hon ska köpa en ny för hon ska riva köket, och byta till en inbyggd ugn. Så snällt! :)

Sen så jäklar ska vi laga mat! :)

Badtunnehäng

Igår kväll när vi låg och jäste på soffan efter vår supersmarriga tacomiddag, så fick jag ett sms av Emelie. Hon undrade om vi ville komma och bada i deras badtunna med dem, och att dom skulle lämna lilla Emma hos hennes farföräldrar i så fall. Klart vi inte bangade på det, så vi ringde Wilmis farmor & farfar som mer än gärna ville barnvakta sötfisan!
Det var så himlans skönt att sitta där i det varma vattnet, och bara vara vi fyra utan barn. Det var ett tag sen, det var dagen innan Emma kom till världen! Alltså 29 april! Oj vad tiden går fort insåg jag nu!
Och när vi hämtade lillfisan sen så hade hon precis somnat i fasters famn. Hon hade skött sig alldeles exemplariskt (hade vi förväntat oss något annat?) och varit på sitt bästa humör! Hon hade "babblat" på så dom knappt hört tvn! Hihi!

Nu ligger hon och snarkar här bredvid mig i soffan. Mysan!
I veckan som kommer ska vi mest bara mysa,
kanske blir en sväng på babycafet på tisdag om vi orkar pallra oss iväg dit.

Ha en fin söndagskväll!

Rosiga kinder

Har precis varit ute på en promand. En väldigt kort sådan! Inte någe skönt att gå i det här vädret! Blåser nålar och snöar! Brr! Men välbehövligt, för nu sover äntligen (peppar peppar...) Wilma. Hon har ju varit med sin pappa idag, och det var ju bra (?) tajmat på hennes sovstund. Nähä! För då har dom busat hela långa dagen! Eller ja, 4 timmar var jag väl borta... Men hon hade inte velat sova. Haha, jaaaja det får väl bli lite så när mammsen är borta då... Och ska iväg i morgon igen så blir väl samma sak då. ;)

Hur mycket reflexer har ni när ni är ute och går i mörkret?
För det absolut värsta som finns när man kör bil är folk som är ute och går utan reflexer! Det är jäkligt farligt! Dels för att man inte ser förrän väääldigt sent att det är någon på/vid vägen. Och dels för att man blir jävligt rädd när något bara dyker upp helt plötsligt!

Så här välutrustade (höhö) är vi:
Jag:
Reflexväst från IKEA
Theo: Reflexväst från Hurtta
Vagnen: En reflex i fram från Rosa Bandet, 4 reflexer från NetonNet (2 på varje sida), reflexkulor i ekrarna och sedan de som sitter på vagnen original!

Jag tror att vi syns! :)

Finfredag

Vi åkte över till Emelie, Johan & Emma igår. Först grillade vi, och till det fixade Em potatisgratäng & en sallad. Dom andra hoppade ner i badtunnan efter maten, medan jag & Em nattade barnen och kollade på skräckfilm. Sedan bestämde vi oss för att slänga ihop en tiger-sockerkaka. Lagom till den var klar kom grabbarna in, men dom var så trötta så jag & A packade ihop oss och åkte hem.

Om ca 2 timmar ska jag åka iväg på egna 'äventyr', så pappan & Wilma ska få ha en mysdag för sig själva. :)

Har inga planer för kvällen. Var grymt sugen på tacos igår, så kanske blir tacomys ikväll. Får nog tjata lite på gubben då... ;)

Ska fortsätta njuta nu av mitt kaffe för mig själv i soffan. Det ni! ;) Ännu en morgon för mig själv!


Fredag den trettonde

Jäkla skitväder då! Var ju superfint i morse/förmiddags. Så vi åkte över till Ditte & Della för en promenad. Tog med Theo också. Så börjar vi gå, och så kom den förbaskade snön!! Vi gav upp ganska fort och gick hem till dem igen. Mös ner oss i soffan med kaffe, digestivekex & goda ostar. Och lite kakor (hehehe).
Tiden bara rann iväg, och helt plötsligt var klockan massor. Nu har jag precis hunnit med en dusch, och ska snart iväg igen. Var snack om att A och J skulle bada badtunna?! Vete fan, men de visar väl sig senare... A tjatar på mig att göra mig klar snart så vi kan åka... Bläää, jag vill bara ta de lugnt en stund...

Nää bäst man gör som karln säger ;)

Otroligt

Jag har fått sova en hel natt! Och Wilma med för den delen! Hon slocknade vid 23, vaknade 7.40! Vet ni hur skönt det var att Ä-N-T-L-I-G-E-N få sova!? Vilken lyx alltså!

Böt blöja, gav henne mat, hon ville inte alls ha mycket. En liten slurk bara av tutten. Sen somnade hon om igen. Så nu sitter jag, för första gången på väldigt länge (känns de som?) med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon alldeles själv! Det här kände jag att jag verkligen behövde! :)

Ska fortsätta njuta, ha en bra Fredag den 13:e!! :)


Våran torsdag

Jo då, vi släpade oss ut i det ruskiga regnvädret, ca 30 min gick vi. Det är inte kul med promenad i detta väder som varit idag. Jag tänkte liksom att Wilma skulle somna så jag kunde duscha. Och det gjorde hon. Men när vi kom hem så vaknade hon, och vägrade somna om. Så ingen dusch för mamman inte...
Packade ihop våra grejer och begav oss iväg för att kika hos vår bekant på hennes vardagsrum. Myyycket jobb, men hon fick massa tips så får se vad det blir. Efter det åkte vi förbi Sandras jobb på Arlanda. Fikade en suuupersmarrig chokladtårta (som jag blev bjuden på för att jag 'hade en så uuuurgullig bebis') och en supersmarrig caramell-latte! Blev bara där i en timme, för vet ni vad det kostar att parkera på Arlanda!?!? 98 fucking spänn för 1 timme! Det är inte klokt! Tur att fikat vart billigt ;)

När jag kom hem var hjärtat redan hemma, och strax efter kom Ullis & Håkan med ett paket lövbiff och ett kilo pommes. Mumsmiddag på en torsdag. Efterrätt hade dom med också i form av kärleksmums! Sen hyrde vi Smurfarna och poppade popcorn! (vi har äääntligen fått igång vårt 'on demand', så nu hyr vi film hela tiden, hihi).

I morgon hoppas vi på fint väder, för i så fall ska vi promenera med Ditte & Della :)

Ska försöka sova nu... Igen... Är tokpigg så får väl se hur de går...
God natt!


Regnig dag

Vi ska faktiskt ta och pallra oss ut på promenad i det våta vädret.
Jag behöver det.
Theo behöver det.
Wilma behöver sova innan vi far iväg på äventyr!

Men jag drar mig för det, fy för blöt hund!


Här får ni en tjuvtitt på nya "temat" i vardagsrummet.
Det kommer bli lila, cerise, rosa, silver, svart...
Det här är alltså bordsdekorationen. :)

Fat & ljus från IKEA
Blomma från Coop
Dekorationsstenar från Chilli

Nyvakna

Natten har inte varit rolig alls! Wilma har vaknat massor, som hon har börjat med, och så äter hon flera gånger. När hon vaknade vid 4, och var hungrig, så vägrade hon bröstet. Så då fick hon flaska. Sen sov hon till nyss. Tror att det är dags att sluta med amningen helt för hon blir ju inte nöjd med det längre, tyvärr :(

Men hon har sånt himla bra morgonhumör, nu ligger hon och ler och leker med sina fötter :) Tänk om en annan kunde vakna med ett leende på läpparna varje dag... ;)

Igår var vi in till stan när A kom hem från jobbet. Var och kollade på tapeter till vardagsrummet, och vi är nästan helt överens om vad det blir. Vi kommer nog köra en vit tapet med vitt mönster (alltså olika vita nyanser) i hela vardagsrummet. Visst är vi tråkiga? ;)

Var även in på Bauhaus och kollade runt, drömde om ett nytt badrum med dusch som har massagegrejer, dyra handfat, stort badkar... Spanade in gräsklipparna. Och allt annat man kan tänkas hitta!
Hittade en lampa jag ville ha i vardagsrummet. 4995 kr! Som hittat! Den lär aldrig hamna i mitt vardagsrum. A-L-D-R-I-G

Nu vil lillan ha uppmärksamhet!


We love Tradera


Alltså, kolla vilka urballa bestick jag hittade på Tradera! (helt nya)
Ett måste när man har en pappa som kör grävmaskin! :)

Bulldozer-påputtare, Gaffeltruck-gaffel & Hjullastar-sked

Wilma

Slängde över lite bilder från mobilen,
tänkte dela med mig av världens goaste unge!
Min fina, fina, fiina Wilma!


Gåstolen är superskoj!

 
Gladfisen i sina röda, fina stol!


Här kan ni se lite hur vårt vardagsrum ser ut nu efter ommöbleringen.
Tyvärr har jag inga före-bilder, och tapeterna är ju gräsliga,
men det ska bytas ut så småningom!
(Klicka på bilden för att se den större)
Telefonkatalogen har äntligen kommit till användning ;)

Skön promenad

Har precis kommit in från en jätteskön promenad.
Vädret är helt underbart! Perfekt för promenad.
Förutom att hunden är riktigt skitig nu!!

Helt otroligt vad mycket energi det finns i dessa hundar. Man inser verkligen hur mycket motion en Rottis kräver när man är ute och går en timme, och när man sedan släpper honom på tomten så springer han runt som en galning! Ungefär som att han varit instängd hela dagen! En timmes promenad är bara uppvärmning för en liten Rottis! Jag orkar inte gå mer, så det fick bli lite fotboll ute på tomten också.

Egentligen är det synd om Theo, han får inte den motion en hund i den storleken måste ha. Det var liksom inte meningen att hund och barn skulle krocka på det här sättet, men man får helt enkelt göra det bästa av situationen! Så många gånger som jag funderat på att skaffa ett nytt hem åt Theo, för hans eget bästa. Men har man nu tagit beslutet att skaffa en hund, då får man också ta sitt ansvar och se till att ta sig tid för honom också!

Tur att vi i alla fall har staket runt tomten, så jag kan släppa ut Theo lite när och hur som helst!

Nog svamlat. Vet inte vad jag ville få ut av detta? :)

Tips

Vill ha massa tips på var man kan köpa gardiner, helst så man kan måttbeställa.
Det jag är ute efter är kappor och draperier (ni vet såna 'snören').
Dukar & kuddfodral är också något jag är ute efter.
Och ljus i alla möjliga former!

Jotex är en favoritsida, men behöver tips på fler!
Och man är inte superrik på mammapengen, så gärna billigt!

Det är mitt vardagsrum som ska få sig ett upplyft!


Onsdag

Skulle egentligen fått besök idag, men hon var tvungen att jobba. Så idag blir en hemma-mys-dag för oss själva. Vädret ser väldigt lovande ut, så ska nog släpa ut Wilma och Theo på promenad. Men just nu sover lillan. Hon slocknade här bredvid mig i soffan för en stund sedan.

Hon fick havregröt till frukost, med aprikos-päron-puré nerblandat. Det tycker hon verkligen är smaskens! En riktigt favorit, så den purén ska vi köpa hem mer av, alternativt göra en massa själv. Men vet inte om man kan köpa aprikoser nu på vintern, har inte sett några. Eller inte lagt märke till i alla fall.

Förstår däremot inte att dom stackars barnen gillar burkmaten, för det smakar verkligen superkoncentrerat! Om jag hade varit "tvungen" att äta det där så skulle jag ha spätt ut det, tycker det smakar hur mycket som helst!

Nu vaknade mitt lilla hjärta igen.

Vi har nog inga planer alls denna vecka, förutom att jag ska fram och tillbaka till Rosersberg i morgon och kolla på en bekants vardagsrum, hon ska göra om där och ville ha hjälp. Så ska kolla vad som behöver göras :)

Nu börjar det gnällas i soffhörnet, bäst att man ger henne uppmärksamhet ;)

Design

Har gjort ett tappert försök att snygga till bloggen.
Den får se ut såhär tills vidare, tills jag får tid att ordna upp den.

Mysig dag

Var på BVC i förmiddags, min lilla tjej väger nu 6830 gram och är 65 cm lång! <3
"Vår" sköterska tyckte hon var så himla stark i nacken, och tyckte det såg ut som att lilldamen kommer börja krypa snart... Men de vete sjutton alltså, det tror jag dröjer.

Efter BVC så åkte vi till Ditte & lilla Della och tog oss en promenad runt "nya" Alsike, stannade på affärn och köpte kakor och sprang in på pizzerian och köpte varsin sallad. Vi tog med oss salladerna hem till dem och myste i soffan medan småtjejerna sov i sina vagnar! Sen vaknade båda busungarna och ville ha käk, sen fick dom ligga och spana in varandra på golvet. Supergulliga var dom! :)

Hoppas på att snart kunna göra om det, har verkligen funnit en fin vän :)

Nu har vi precis ätit middag - egengjorda köttbullar med pasta och sås och sånt. Mumsigt värre! Och Wilma fick lite mer av sin aprikos-päron-puré. Inte lika smarrigt idag, men de gick hem ändå :)

Nu ska jag läsa igenom alla inlägg på Bloglovin, tjingeling!


Finaste

Wilma börjar digga magläge nu, helt plötsligt!



Bilden är från i onsdags

Wilma hjärtar fruktpuréer

Började dagen med lunch hos mamma, för att sedan packa oss iväg till Uppsala. Började på Barnens hus för att skaffa ny slang till vagnen. Sedan blev det IKEA, och sedan Coop. Köpte lite smått och gott, lite plastskålar till Wilmas gröt och puréer, och så massa burkar med olika puréer. När vi åt middag nu fick hon lite aprikos- och päronpuré, det tyckte Wilma var smaskens som tusan! :)

Eftersom hon inte riktigt diggar havregröten, har jag nu tänkt börja försöka med risgröt i stället. Själv tycker jag ju att risgrynsgröt är godare än havregrynsgröt, kanske Wilma också tycker. Vem vet?!

Svängde in hos mormor & morfar och fikade lite på vägen hem från stan. Wilma mumsade majskrokar, och jag & mamma fick prinsesstårta! :)

Har inte bestämt mig om jag ska ner på Babycafét i morgon eller inte... Kanske tar med mig Theo när jag åker till BVC och går med honom på en långis i stället... :)

Nu har jag ju äntligen ny slang så nu kan jag börja med mitt nyårslöfte! :D


Ny vecka, nya möjligheter

Igår var en skrikig kväll. Inget dög för lillfröken. Fram och tillbaka mellan mamma & pappa, tutte, flaska, ny blöja, inga kläder... Till slut la jag henne på skötbordet (där hon alltid ler) helt naken (som hon trivs bäst). Efter en stund låg hon där och busade med fötterna och flinade i stället. La över henne på mage, som hon egentligen hatar, och hon började leka med sina "Hello Kitty gosar" som hon har på skötbordet. Sen kunde vi amma i lugn och ro :)
Hon har inte sovit jättebra i natt, hon somnade väl närmare 23, åt igen vid 1, och sen sov tills nyss (6.30). Med en del bök. Hoppas hon somnar om igen för jag har haft skitsvårt att sova i natt! Har bara legat och vridit mig, tydligen är/har det varit fullmåne. Ska tydligen kunna påverka sömnen...

Idag ska vi umgås med Wilmas mormor, som har sin "lediga måndag" idag. Hon har gått ner och jobbar bara 90% för att ha tid till annat, så varannan måndag är hon hemma :)
Vi pratade om Ikea och Coop i alla fall, och även han med slangar till min vagn. Måste ha nya innan jag bryter ihop och skickar vagnen på skroten!

Dags att slänga ner lillan i sängen och dra täcket över huvudet, igen ;)


Bättre

Har inte sovit många timmar denna natt. Kunde inte somna förrän vid 4-tiden pga en högt snarkande sambo. Som dessutom inte gick att väcka och få tyst på. En timme senare vaknade Wilma och ville ha krubb. Vart pigg igen. Hade svårt att somna om. Så runt 6 sov jag nog igen... Och 8... Ja, då ville Wilma göra morgon! Så det var bara att kliva upp det. Vägde upp sömnbristen med några koppar kaffe och ett gäng tekakor.

Sen tog jag Wilma & vagnen och åkte till Sandra för en lååång, välbehövlig promenad med tillhörande skitsnack. Spydde ur mig allt jag hade på hjärtat, om allt möjligt. Allt som var piss. Allt jag inte håller med om. Osv. Ni vet - ventilera med en fin vän. Sånt gjorde vi jämt förut, men nu har, i alla fall jag?, inte haft så mycket att "spy" ut.

Nej, nu mår jag mycket bättre! :)
Bara att jag är så jääädra förbannad på min vagn. Eller ena hjulet. Pyspunka. Böt ju två, om ni minns? Nu börjar de andra två originaldäcken krångla, och särskilt det ena. Dom jag bytte förut? Nä, dom har jag inte behövt ens att pumpa en endaste gång! Så, någon dag ska jag ta mig till den cykelverkstan och skaffa nya slangar, för dom var bra dom!
Ena däcket alltså... Jag pumpade det... Efter bara några hundra meter var det HELT TOMT igen! Ska det behöva vara så? Jäkla skitgrejer!

Nä ni, snart får vi fikabesök av svärisarna och gänget. Bäst att man tar reda på sitt griniga barn innan dess ;)

Varning för deppigt inlägg

Att en kväll kan börja så himla fint, fortsätta och vara superbra, för att sedan bara tvärvända och bli en djup besvikelse. Känner mig tom, förbannad, besviken... Men samtidigt ändå väldigt glad. Så mycket blandade känslor, allt känns kaos. Jag känner att jag tappar orken.

Deppig tjej. Eller bara extremt känslig och övertrött.
Ta detta med en nypa salt, hormonerna spökar ibland.

Borde nog egentligen sova. Wilma vill bergis upp om max 6 timmar, om jag har tur. Han här bredvid lär väl sova hela dagen i morgon, så mycket som han druckit ikväll. Blir nog en långpromenad med Wilma och Theo om vädret tillåter. Måste nog rensa huvudet. Skulle behöva en vän att spy ut skit till...

Äh sov gott, eller nåt!


Wilma idag

Har ni sett något sötare än min Wilma? Nä tänkte väl de ;)



Bodien fick W i julklapp av en av sina fastrar med familj :)

Ny design

Jag skulle vilja göra om min blogg, en total-makeover. Men jag är helt lost på koder osv (som vi kanske ser). Så finns det någon vänlig själ som vill hjälpa mig med det? :)

Nyårslöfte

Har ni gett några löften för i år?

Mitt nyårslöfte är att jag ska börja träna, någon gång i vår. Jag har fortfarande ett par gravidkilon som hänger kvar, plus att jag hade lite överlast innan dess också... Så det ska jag ta tag i. Ska skaffa gymkort så småningom, men börjar med att lova mig själv och Theo minst 3 långpromenader i veckan!
Sedan ska jag sluta fara runt så rackarns mycket, blir så sjukt mycket pengar jag lägger på diesel varje månad. På en vecka åkte jag ungefär 100 mil. Fattar ni? EN VECKA, BARA JAG.
Jag och Wilma ska alltså bli riktiga hemmamysare, och skaffa oss ett busskort! Vi blir helt enkelt lite mer miljömedvetna. Och på det så blir det mer motion också, eftersom vi har 30 minuters (rask) promenad ner till bussen!
Och på detta, eftersom vi förmodligen kommer vara hemma massor, så ska jag bli riktig hemmafru. Ska bli bättre på att förbereda och laga mat till min fina karl, och försöka baka lite mer också. Om vi nu ska vara hemma, så blir det nog mer besök hit. Alltså behöver vi fikabröd här hemma! Och som ni alla vet, så älskar jag att fika. Så där spar vi in MASSOR med fika-ute-pengar! :)

Ja, vi får väl se hur det går.
Tror ni att jag klarar det? :)

Kan säga också att jag kaaanske har ett extra-jobb på gång nu till våren, där jag i så fall kommer jobba kvällar/nätter/helger, några timmar i månaden. Håll tummarna! För dom pengarna jag tjänar där ska vi lägga på renovering av vårt hus. :) Berättar mer när jag vet hur det blir.

Morotspuré

Ja det var en riktig hit, tyckte Wilma.
Hon gapade efter mer och mer...

Snart ska vi åka till Wilmas gudföräldrar på filmkväll!
Ska bli mysigt.

Vi åkte in till stan idag, faktiskt ner på själva stan,
och tog en lunch där på "Forno Romano".
Måste nog säga att dom är bättre uppe på Gränby.
Däremot var restaurangen mysigare nere på stan :)

Ha en fin kväll alla glada :)


Ute på vift

Nu är vi ute och far.
Ska förbi Addes grävmaskin,
sen ska han till tandläkaren.
Efter det blir det nog en sväng i stan eller så,
hoppas på lite utemat och kanske en skvätt shopping ;)

Har varit skönt att sova hemma igen,
har ont i ryggen av de inte alltför bra sängarna i stugan...

Igår somnade vår tokbebis strax innan 22,
så då blev det filmmys för mig och hjärtat! <3
Chips på en onsdag - semesterlyx!

Vi passar på att njuta de sista av Addes semesterdagar nu :)
På måndag är det tillbaka till vardagen.
Och på tisdag öppnar babycafet igen :)
Synd bara att vi har BVC mitt i det,
men jag hade nog tänkt gå ändå!
Det är så nära till BVC så kan smita dit snabbt fram o tillbaka :)

Jaha, hur ser Wilmas utveckling ut då?
Jo, hon sitter nästan helt själv kortare stunder.
Sätter man henne mot ryggstödet i soffan så 'reser' hon upp ryggen.
Det bästa hon vet är att stå upp när man håller hennes händer.
Det har det varit länge!
Och nu har hon hittat fötterna,
så dom släpper hon knappt alls ;)
När hon får gröt ska hon hålla skeden själv,
annars äter hon knappt!
Däremot har hon än inte vänt sig varken från mage eller rygg.
Hon är inte så road av att ligga på mage heller ;P

Får se vad dom säger på BVC,
det är nämligen då dags för 4,5 månads utvecklingskontroll :)

Nu har jag inget mer att säga,
kör försiktigt! ;)


Bilder från nyårshelgen



  
  
 

I baksätet på en BMW

Då var vi på väg hem.
Det har vi varit en stund nu.
Jag har hunnit sova en stund.
Wilma har bara vaknat till och ätit i farten.
Tackar gudarna för färdigblandad ersättning på tetra!
Den går att äta som den är, utan uppvärmning.

Vi har sikte på Frasses i Tönnebro som vårt första stopp.
Får se hur de blir med det, tror vi har ca 1,5 timme dit nu.

Mådde skit igår kväll igen, och även kvällen innan det.
Alltså bott på toan tre kvällar i rad...
Dagarna är det ingen fara på, men just på kvällsingen...
Blev i alla fall bastu och lite champagne seeent igår!
Skönt avslut på denna lilla semester.

Ska bli skönt att komma hem,
fast vi har haft det superbra däruppe med!
Hoppas att det blir en tripp dit till sommaren!

Trist att lämna all snö bara.
Ska ladda över bilder från systemkameran någon dag,
så ska ni få se vilket mysigt ställe vi varit på :)

Hoppas ni haft en bra jul & nyår!


Sista dagen

Idag for vi in till stan en sväng på dagen,
spanade in rean men hittade inget.

Sen åkte vi och fikade hos H's faster
där även hans syster + barn och farmor var.
Mycket trevligt!
Nu har vi hunnit med middag och filmmys.
Grabbarna har varit ner och tänt bastun,
så snart ska jag packa ner en sovande Wilma i vagnen,
hon får sova i båthuset under tiden (precis utanför bastun).
Vi tänkte dela på sista flaskan av nyårschampagnen,
såhär sista dagen i stugan :)

I morgon åker vi hem efter en mysig nyårshelg här uppe i norrländska skogarna!
Jag och älskling drömmer om att flytta upp hit, och ha en skoter och bastu...

Dröm på flicka lilla!

Nu ska vi göra oss klara för bastu!


Bakisdag i Dillne

Här har vi inte gjort många knop idag!
Jag har mått skit i natt, så underbara A har tagit Wilma.
Ändå är jag helt slut idag,
fast vi inte gick upp förrän framåt 11...

Började dagen med pizzabuffé här i stugan.
Hade köpt ett gäng olika fryspizzor som vi slizade upp och delade på :)

Sen har vi bara legat på soffan och tryckt i oss godis och chokladtårta!

Wilma, hon vill inte sova alls idag.
Det vill jag.
Kanske ska lämna henne med A en stund.
Fräckt!

Vi är just nu ensamma i stugan, lilla familjen.
Ullis & Håkan har åkt för att ha lite minijul med H's mor.

Har ont i halsen också.
Det är synd om mig idag.

Hoppas ni fått en fin start på det nya året.
Lova inget som ni inte kommer kunna hålla!


Gott nytt år

Ligger just nu och försöker natta en sprallig Wilma,
hon tycker inte att det där med att sova var en lika bra idé som mamman...

Har haft en kanonfin dag!
Vädret har varit på topp!
Allt har varit så lugnt och fint!

Nu somnade visst lilla W... ;)

Började dagen med att vakna kl 7 och inse att Wilma sovit 9 timmar,
det tackade vi för och somnade om efter lite tutte!
Gick upp och åt frukost till soluppgången.
Stoppade ner Wilma i vagnen
och tog systemkameran och gänget på en förmiddagspromenad
i det soliga vädret!

Jag & Ullis tog en sväng på affärn för att köpa oboy.
Kom hem med kakor & godis ;)

Sen kom Håkans syster med familj hit för middag.
Vi stod för potatisgratängen - dom tog med älgsteken!
Mumsmiddag!

Nattade Wilma i vagnen vid 22 och rullade ner till bastun.
Hann med en kortis där, sen ville inte Wilma sova mer ;)

Ja, och sen har vi kollat på raketer!
Och skålat med champagne.
Och nu ska mamman sova!
Undrar när pappsen kommer upp... :P


RSS 2.0